Почивка на Халкидики - 3 нощувки със закуски и вечери - хотел "Philoxenia Bungalows" 3* - с организиран транспорт!

Почивка на Халкидики - 3 нощувки със закуски и вечери - хотел "Philoxenia Bungalows" 3* - с организи ...